Neumann varrógépem van. Nem forog az alsó szál orsótok, a bobin. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Eddig működött. Levettem az alját, hogy végrehajtsam a szokásos portalanítást. Visszaszereltem az alját. Azóta nem forog. Megint levettem az alját. Kézzel forgattam, úgy mozgott. Bekapcsoltam, megint fel akartam venni az alsó szálat a befűzött tűvel, de nem forog a bobin.2018. aug. 15. 12:41
1/2 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás.
Leírom, hogy más is okuljon belőle.
Mégegyszer tüzetesen átvizsgáltam.
Kerestem, hogy mechanikusan minek kellene mozgatnia a bobint (orsótokot). Végül rájöttem, hogy jobboldalon, a mozgatórúd végéről lecsúszott a szíj, ami összeköti a felső kerékkel. Nagyon elbújt. Mivel fektetni kell a gépet, ha belenéztem, nem lógott le, eltűnt szem elől.
Megúsztam egy szervizt, több napos várakozással és sok ezer Ft-tal.
2018. aug. 15. 13:20
2/2 anonim válasza:
Segíts kérlek, mi az a mozgatórúd?😵💫 nem vagyok annyira tapasztalt varró, nem vagyok ilyenekkel tisztában. Nálam is az a probléma mint nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!