Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit gondoltok a mini mosógépek...

Emese9802 kérdése:

Mit gondoltok a mini mosógépekről?

Figyelt kérdés
Néztem ezeket a német minőségű mini mosógépet, de szinte sehol nem találtam véleményt, megéri beruházni rá?
2018. júl. 31. 04:20
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. júl. 31. 05:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Hogy mások is lássák, egyik típus a példa kedvéért:

[link]

Nem tudom, a mostani fiatalok mennyire emlékeznek még szüleink forgótárcsás mosógépére, ez is arról szól lényegében, csak már annyiból is modernebb, hogy forgásirányt vált, itt látszik a videón:

https://www.youtube.com/watch?v=pC-VIG7fOiQ

Mindössze 135 W teljesítményfelvétel, 1,5 kg ruha mosására, max. 13 liter.

Keresővel lehet találni forgódobos minigépet is, ami hasonló állított konstrukció (mint egy klasszikus centrifuga), de mosni is tud. Meg egyéb típusokat is.

(Magam részéről csak a szakmai érdekesség miatt linkeltem, az öreg Energomattól nem nagyon tudok szabadulni, mert nem sok baja volt eddig, azt is megjavítottam, ráadásul a mérete is pont illeszkedik, az adott helyre.)

De lehet benne fantázia, kisebb mosásokhoz jól jöhet, ezt már mindenki maga tudja.

2018. júl. 31. 08:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem csak azért érdekes jelenleg, mert a ház ahova költözünk még nincs újravezetékelve, ezt fokozatosan fogjuk megoldási, addig sem akarok nagy teljesítményű gépeket a biztonság érdekében, bár nem volt gond ott a hálózattal, de jobb félni, mint megijedni
2018. júl. 31. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
2 villanyszerelő egy nap alatt áthúzza az egészet, ezért nem kell lecserélni a gépparkot.
2018. júl. 31. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!