Hogy fog beférni az új beépíthető sütő a régi helyére?
Szeretnénk venni egy új beépíthető sütőt.
A mostani / új sütő méretei:
Szélesség: 59,2 / 59,5 cm
Magasság: 59,5 / 59,5 cm
Mélység: 52,9 / 55,9 cm
Attól tartok hogy nem fog beférni az új a régi helyére mert szélesebb, bár nem tudom mennyit számít az a 3 mm, a mélységben pedig az a 3 cm? Látszatra a mostani sütő és a mellette lévő konyhaelem közt nincs hely de nem tudom hogy a sütő oldalánál - mivel nem látszik - van e még szabad hely, illetve hátul a fal felé sem tudom, bár a kábeleknek csak van hagyva szabad hely és 3 cm-en talán nem múlik semmi. Ha valaki tudna valami ötletet, tanácsot mondani annak nagyon örülnék és előre is köszönöm!
Fotó a beépített eszközödről, ahol látszik a bútor elemmel csatlakozás?
Alapból a beépítős sütő nem csak két szekrény közé van betolva, saját keret van neki amihez rögzítve van. Azt pedig nem olyan méretben készítik hogy milliméternyi hely se maradjon. Oldalirányban azért 5-10 mm hely van.
Hátrafelé pedig a falig, azt magad is lemérheted.
Belül két oldalt másfél-másfél centi ráhagyás van.
A mélység is el kell férjen, úgy látom a pult 35-40 mm túlnyúlású, a teljes hossza 600, így alatta minimum 560 mm hely lesz, plusz a csempe a falon, szóval nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!