2 napja vásároltam egy fagyasztószekrényt, ami 10 percenként kapcsol és 4percig megy. Mit tegyek, h. ne legyen veszteségem a dolgon?
Figyelt kérdés
Beszéltem az áruház vevöszolival,mondta vigyem vissza oda a pulthoz. Szoval ha én visszaviszem,csekélyke 6ezer minuszba leszek és még fagyasztóm sem lesz. Mit tanácsoltok? Vagy várjam meg amíg letelik a 3nap amíg visszavihetö, vagy már holnap hivjam fel a szervizet. Vigyék a fenébe és hozzanak másikat. Neh.már önhibámon kivül még én fizessek rá. Adjatok tanácsot légyszives!2018. jún. 24. 14:38
1/7 anonim válasza:
Hány fokra van állítva , meleg zárt helyen van ? Fagyasztó sokat pörög mire beáll a hűtésfok .
2/7 anonim válasza:
öhm... azt ugye tudod, hogy egy hűtő/fagyasztó szekrénynek be kell állnia, aztán pedig szakaszos a működése és nem folyamatos? ha folyamatosan menne, az neked rohadt sokba kerülne, és a hőmérséklet sem a beállított lenne a fagyasztóban.
3/7 A kérdező kommentje:
Két nap alatt nem állt volna még be? Normál üzemmódban megy,hüvös helyen van.Nyitogatva sincs és tele sincs.
2018. jún. 24. 15:09
4/7 anonim válasza:
Hívd fel a garanciális szervizt.
5/7 Szirty válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt is én irtam ki,csak nem akartam ua az a poszt alatt kitenni mégegy kérdést.Tervben van a szerviz,csak zgyebár szerdán telik le a 3nap amig visszavihetném az áruházba. De akkor 6ezer minusz és még fagyasztom se lesz.
2018. jún. 24. 16:03
7/7 A kérdező kommentje:
Na majd holnap kiderül.
2018. jún. 24. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!