Új mosogatógépnél azzal lehet kezdeni valamit, hogy szerintünk nem öblíti le rendesen az edényeket?
Port használunk most és jóval kevesebbet rakunk, mint amennyit előír.
Miután lefut a program, újraindítjuk szer nélkül, a közepén kinyitjuk és nagyon habos az egész.
Nem tudom, a miénk 3 éves, nagyon jó, igaz egyszer már elromlott.
Én teszek bele sót amennyi fér, öblítőt szintén, meg 1 kocka háromfázisos mosogató tablettát, beindítom és kész, utána öblíteni se szoktam, újra indítani se, szép minden edény.
Kb.2 havonta egyszer veszek bele a mosogatógép tisztító folyadékot, 500 körül van a Lidlben, 2 db, azzal lejáratok egy programot, ahogy rá van írva, utána szebben mosogat mindig.
Érdemes jó fajta tablettát venni hozzá, én legjobban a Somatot szeretem,most vettem Spárban 84db-osat, 2000Ft volt. De jó a Lidlben levő is, meg a DM-es is, ami bio. A Finis nekem nem jön be, túl vegyszerszagú tőle a pohár, tányér.
Ja és ez Zanussi alapgép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!