Mosogepet milyen idokozonkent tisztitjatok es mivel?
Figyelt kérdés
Es mivel? (ecet, vizkooldo, stb.)
Van egy konkret ido, pl 2 havonta vagy ha eszreveszitek a ruhan, hogy szaga van?
2018. jún. 11. 21:22
1/9 anonim válasza:
ecetet szoktam bele önteni egy éjszakára.
2/9 anonim válasza:
én nem a ruha veszem észre hanem büdös a viz amit kienged, és beleöntök egy üveg ecetet és elinditok egy mosast ruha nelkül.
3/9 anonim válasza:
Soha, pedig a gép kb 35 éves. Hajdú Energomat. Hol 4en, hol 6an, hol egyedül, hol 2en használtuk a családban és soha semmi szag vagy lerakódás nem jelentkezett eddig.
Nekem az alsónadrágomon szokott szag lenni, de még mosás előtt, ha netán szaftosabbakat sikerül szellenteni.
4/9 anonim válasza:
ilyenről nem hallottam.
Azt kell tisztítani?
5/9 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem, mert nekem nagyon gyakran allott viz szaguak a ruhaim, ezert ecetezni szoktam. Amugy ezt az ecetes mosast hany fokon szoktatok csinalni?
2018. jún. 11. 21:38
6/9 anonim válasza:
A gépet nem szoktam. Viszont nem használok semmilyen öblítőt, helyette ecetet. Sem a gép, sem a ruhák nem büdösek.
7/9 anonim válasza:
Nálunk ilyen akkor fordult amikor a mosógépszifon elkezdett eldugulni és a gép nem bírta a vizet rendesen kinyomni. A szifont próbáltad tisztítani?
8/9 anonim válasza:
Trisóval, legmagasabb hőfokon mosd át. Az ecet nem fogja a zsíros lerakódást oldani. Vízlágyító pedig van minden mosószerben, nem kell külön vízkőoldózni. Nekem Samsungom van, jelzi a rendszer, ha tisztítani kell. A törmelékszűrőt is akkor tisztítom, ha jelez.
9/9 anonim válasza:
"lerakódás nem jelentkezett eddig."
Legalábbis azon a kis részen, amit látsz a gépből (a dobot), nincs lerakódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!