Mire jó a légkeverés a sütőben?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 09:35
1/4 Szirty 



válasza:





Arra hogy megakadályozza a rétegződést amit az okoz, hogy a meleg felfele száll.
2/4 anonim 



válasza:





egyenletesebb lesz tőle a hőmérséklet a sütőben. Pl. egy tepsi sütemény minden oldala egyenletesebben sül.
3/4 anonim 



válasza:





Így van, egyenletesebb lesz a hőmérséklet a sütőben, viszont nem árt azzal is számolni, hogy bizonyos ételeknek nem tesz jót a légkeverés. Pizzasütésnél például a légmozgás miatt a sajt sokkal vékonyabbra szétfolyik, mint normál sütéssel és a teteje is hamarabb kezd el barnulni, ami nem kívánatos.
4/4 Kfulopke válasza:
egyenletesebb hőmérsékletet ad, így nem lesz olyan, hogy egyik rész megsül a másik szénné ég / szárad.
Ha egyenletes vastagságúra sikerül a cuccot eloszlatni a tepsiben...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!