Mire való ez a gomb?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 11:56
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

szóval ez egy mosógépen van és a középső gomb funkciójára lennék kíváncsi, valaki legyen szíves felvilágosítani, aki látott már ilyet! (siemens siwamat mosógépen van)

2010. jún. 14. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem plusz öblítés lehet, talán
2010. jún. 14. 12:27
 3/9 anonim válasza:
40%
ha írni tudsz gondolom olvasni is tudsz, előkapod a könyvét a mosógépnek és megnézed...ha nincs könyve neten keresel...
2010. jún. 14. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:

vasaláskönnyítő program: a végén nem centrifugál ruha vízben marad, utólag kell centrifugálni, így nem gyűrődik akkor sem, ha nem veszed ki csak pl.másnap, vagy több óra múlva

(tipp1)

dupla viz program allergiás csecsemőknek

(tipp2)

2010. jún. 14. 18:22
 5/9 A kérdező kommentje:
"Kedves" 12:31-kor válaszoló.Használt mosógép, tehát kézikönyv nincs, keresőkben pedig csak használhatatlan dolgokat dobott ki.Ehhez a típushoz semmi sem található!Épp ezért kérdezem itt. Aki ennyire okos inkább kíméljen meg a választól, előre is köszönöm.
2010. jún. 14. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Javaslom egy szaküzlet megkeresését. Ha van nekik ilyen gép, van hozzá leírás.

De van egy másik ötletem is. Van Bp.-en és Szegeden egy-egy márkabolt:

[link]

Ezen az oldalon van e-mail cím is. Írjál nekik!

2010. jún. 19. 08:50
 7/9 anonim válasza:
62%
Ez a gomb az új típusú mosógépeken megtalálható, ugyanilyen, vagy hasonló formában. Ez tényleg arról szól, hogy a ruha az öblítővízben marad, én is előszeretettel használom, amikor valami olyasmit mosok, aminek szeretném ha jobban átvenné az anyaga az öblítő illatát, vagy a bébicuccokat. Amint kinyomod azt a gombot, valószínű hogy magától ki is fog centrifugázni, vagy ha nem akkor arra is van a mosógépen külön program.
2010. jún. 19. 13:28
 8/9 anonim válasza:
46%
A 13:28-as válasza a nyerő! Már 15 éve használom ezt a gonbot :) és mivel benne áll az öblítőben a ruha, így nem csak könnyebben kezelhető lesz száradás után, de így illatosabb is lesz!
2010. jún. 19. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak most olvastam a jó verziókat, de már délután rávettem magam arra, hogy kipróbáljam mire is való az a gomb és tényleg az öblítőben hagyja a ruhákat :)
2010. jún. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!