Érdemes lenne venni mobilklímát?
Nagyon meleg van a tetőtérben , ma este is 28 fok volt pedig minden ajtó és ablak nyitva volt , alig aludtam valamit.Nézegettem ezeket a mobil klímákat , de nem tudom érnek-e valamit , meg azt hallotam hogy zajosak , de kb mennyire ?
Kinéztem egyet 2kW a teljesítménye , és 30 000FT-ba kerülne.
Hát sztem mobilkíma amit kinéztem , de nem értek hozzá leírom amit láttam kiírva adatnak :
Teljesítmény : 2KW
energiaosztály: C
Funkciók: Hűtés , szárítás , szellőztetés
R407c gáz hűtőközeg
És adnak hozzá elvezető csövet.
Azon mondjuk elgondolkoztam amit írtál , h hova vezeti el a hőt :/
Hozzáteszem h valami számomra ismeretlen márkájú volt.Valamit ki kellene találnom, mert este elviselhetetlen a meleg itt :S
Az én szobám 10-12nm körül van , meg csak alváshoz kellene , és ahol én néztem ott csak 30000Ft le van árazva.De am nem teljesen értemAz én szobám 10-12nm körül van , meg csak alváshoz kellene , és ahol én néztem ott csak 30000Ft le van árazva.De am nem teljesen értem mert amit belinkeltem ugye ott 56e ft , és itt pl. [link]
csak 34e Ft , pedig ugyan az a 2 gép mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!