Linda G. kérdése:
Hol lehet olyan kávéfőzőt kapni ami ledarálja a kávét és csészénként főzi a kávét és nem túl drága? Márkája mindegy.
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 20:41
11/13 nagyontamas válasza:
Én is itt vettem automata kávéfőzőt. Már több mint két éve megvan. Bőven találsz 50.000 Ft környékén felújított készülékeket hat hónap garanciával.
12/13 anonim válasza:
Nekem is egy felújított Saeco gépem van 5 éve, 40 köül lehetett az ára. Egyszer kellett javíttatnom, kb. 5000 forint volt.
Arra figyelj, hogy elég forró kávét főzzön. Soknak ez a gyengéje.
13/13 anonim válasza:
nem szabad 100 alatt b2c gepet venni, tutira! hivd fel pl. a danetti.hu-t, kerj arajanlatot a legolcsobb ilyen gepre. Ok jo szakemberek, az egy
ik legjobb kavet is ok forgalmazzaak Pecsett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!