Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miele porszívó - állatszőr?

Csingilingg84 kérdése:

Miele porszívó - állatszőr?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két éves Daewoo porszívónk utolsó napjait köhögi. Nem vagyok megelégedve vele, nem szívesen vennék ilyet többet. Mielé-n gondolkodunk. Egy két éves Golden Retrieverrel élünk. Elbírna a kutyus szőrével vagy milyen márkájú gépet ajánlanátok? Előre is köszönöm a válaszokat! ;)

2018. febr. 24. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Kärcher, Metabo
2018. febr. 24. 14:28
 2/5 Maxitabi ***** válasza:
100%

Anyukámnak miele van, nagyon jó, pedig nem is a spéci állatos. Sima silence van, már 4 éve és irtó jól szív, nagy a zsákja és könnyen kezelhető. A boltban, amikor vettük neki, ott ajánlották, hogy nem kell a drágább turbókefés állatos, elég lesz ez is - és valóban. Pedig hosszú szőrű kutya van, illetve az én két macskám is néha vendégségben, közülük az egyik hosszú szőrű.

Szóval ajánlani tudom.

Nekem dyson dc 33 triggerhead van (az is ilyen forgófejes kefés),szívóerő ok, de az tartályos és én nem vagyok vele annyira megelégedve-az árához képest, bár a szőröket eltünteti ez is.

2018. febr. 24. 21:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
2018. febr. 27. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Philips van 11 éve és soha semmi baja nem volt, még mindig hibátlanul működik. Én elégedett vagyok vele teljes mértékben.
2020. jún. 29. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
2020. jún. 29. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!