AWT 2084-es típusszámú Whirpool felültöltős mosógéphez kellene a használatinak az a része, ami a programokat taglalja. Szkennelve vagy fotózva felrakná valaki?
és igen, a Whirlpool honlapján jártam, a használati fent van, persze a programtábla nincs :S
Köszönöm
nyugodtan, de légy szíves, ha szerinted fent van a világhálón az említett dokumentum akkor linkeld már be, mert baromira nem találom, pedig már a service manual is megvan
amúgy látszik, hogy pasi vagy, mert ha nő lennél tudnád, hogy ez egy kép egy táblázattal, azt meg viccesen írod ide le ;)
Na ez a link nem sikerült.
Írd be a termékkódot és a szürke megnyitásra kattints (a zölt mellett van még egy megnyitás), ott van amit keresel!
Láttál már ilyet?
Nem ismerem ezt a fajta mosógépet, de manapság már a ruha mennyiségét is "méri" a mosógép, ami a mosási időt befolyásolja. A mi mosógépünk mellé sem volt ilyen (2 hónapja vettük), én is kerestem, hogy mennyi idő alatt mossa végig a programokat, de nem találtam, csak olyat, amit megtaláltam neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!