Indukciós vs kerámia főzőlap?
A kerámiánál én hátránynak érzem, hogy lekapcsolás után még sokáig fűt, leéghetnek, túlfőhetnek bizonyos ételek ha nem vesszük le. Szokni kell a használatát. Én azt szeretem ha a beállított értéken azonnal teljes kapacitással működik, egy főzőlap és kikapcsoláskor azonnal leáll, mint pl a gáz.
Az idukciós hátránya az ára és számomra az is, hogy nem minden edényem használható, viszont kezeli a fent már említett "problémát" mármint, hogy azonnal fűt és azonnal leáll.
Neked kell tudnod, hogy nálad mi a fő szempont, szépnek szépek ha nem gond az ára profi minőségben is kaphatóak, kicsit óvatosabban kell velük bánni mint a gázzal viszont esztétikusak és könnyen takaríthatóak. Én amúgy kombinált gáztűzhelypárti vagyok , gáz főzőlapok és villanysütő. Azt hiszem indukciós és kerámia főzőlap is kapható kombinált kivitelben ha esetleg érdekelne. Az biztos, hogy elegánsabb megjelenésű mindegyik mint a gáz, bár egész szépeket csinálnak már ezekből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!