Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Szóval, vízkőteleníteni szerettem volna a vízforralót, utána is olvastam meg megkérdeztem pár embert is hogy csináljam... kb 2 deci ecet, és 1,5 deci víz volt benne, nem érte el a maximális jelzést sem a mennyiség. Elindítottam, halkan elkezdett forrni, de nem úgy mint ahogy máskor és utána elkezdte az egészet ki lőni magától... Nem értem mit csináltam rosszul...2018. jan. 26. 18:08
1/5 anonim válasza:
sok volt az ecet, a vizkővel érintkezve hirtelen gázok fejlődtek
2/5 Szirty válasza:
Igen valószínűleg felhabzott.
Figyelni kell közben és kikapcsolni kis időre ha nagyon habzik. Szükség esetén újratöltéssel megismételni.
3/5 anonim válasza:
sima ecet bele fél deci. ázik pár órát és kész. kiöblitem hideg vizzel azt csá. havi 1-2 alkalommal
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. jan. 27. 15:00
5/5 TappancsMancs válasza:
A hő meggyorsítja a kémiai folyamatokat, de itt fölösleges forralni. Benne lehet hagyni simán csak olyankor csináld amikor nem fog kelleni. Az ecetnek erős a szaga és öblítés után jó többször is forralni benne tiszta vizet. A citromsav könnyebben kiöblíthető. Meg nézd meg meddig van vízkő - nyugodtan teli is töltheted és több ecettel gyorsabban kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!