Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » 230v/2000w-os fűtőszálat...

AlexandRWh kérdése:

230v/2000w-os fűtőszálat kicserélhetek e egy 240v/2500w-osra a sűtőben?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. A sűtőben megadta magát a fűtőszál és gondoltam majd én kicserélem, de sajnos mást küldtek az oldalról ahonnan rendeltem. Nem akartam hülyeséget csinálni és kisérlwtezni ezért gondoltam megkérdezem a nálam okosabbakat. Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 10. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ki lehet cserélni , ha a méret megfelelő.
2018. jan. 10. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod csinálni, akkor rajta. Cseréld ki.
2018. jan. 10. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Picit újra kell tanulni a használatát, és jó, ha meggyőződésből tudod, hogy a kábelezés simán bírja, meg persze előfordulhat, amennyiben nincs 2500W típus tökugyanabból a sütőből (gondolom mivel stimm a fűtőszál, van), hogy valami nagyon nem bírja majd a padlógázon üzemelést (és ha nagy az árkülömbség a 2k és a 2,5k közt, akkor esélyes, hogy pár dolog cserés lenne a fél kilowatt biztonságos kihasználhatósága érdekében, kivéve persze, ha vakítás az ártöbblet, senki se tudja ezt típus nélkül).

Tipikus esetben annyi, hogy irdatlan jó kenyeret sütsz ezentúl.

2018. jan. 10. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
*árkülönbség (bocsi, a söröm legyőzi a grammar nazi énemet)
2018. jan. 10. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Inkább azon gondolkodtál volna válaszoló, hogy egy sütőben a hőmérsékletet a termosztát korlátozza be.

Tehát, ha nagyobb teljesítményű a betét, gyorsabban fog felfűteni, de végül ugyanúgy 200 fokon fog megállni a sütemény. Ha annyira volt beállítva.

2018. okt. 26. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha van szerencséje max teljesítményen menni, a sugárzott hője is nagyobb, meg gondolom ha valaki állítani akar rajta és biztos a dolgában, meddig mehet el, akkor meg is teszi, innentől ne térjek már ki mindenre a válaszban, hogy eleinte büdös lesz, meg jaj, csak szakember csinálhatja, meg tudod, így mindenre...
2018. okt. 30. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!