Mit csináljak, ha nem nyílik ki a mosógép?
Figyelt kérdés
Végzett a programmal, és nem akar kinyílni. Ha kikapcsolom akkor újra el kéne indítani, ezért szivattyúra állítom, végez 1 perc alatt, de úgy sem nyílik.2010. jún. 4. 19:08
1/4 anonim válasza:
Vigyem a baltát:)? Nálam is volt ilyen. Nem húztam ki a konnektorból, egyszerűen leállítottam és vártam, több perc is eltelt mire őurasága mosógépem kitátotta a pofáját.
2/4 anonim válasza:
Húzd ki a konektorból. Kb. félóra-háromnegyedóra elteltével a mágneskapcsoló elenged, és ki tudod nyitni.
3/4 anonim válasza:
hagyd végezze el az intim dolgait, azután kinyílik.
4/4 anonim válasza:
már ez egy régi kérdés,de válaszolok,mert most pont így jártam.nem nyílott ki.
És a kis fogókája mögött egy műanyagot épphogy csak lenyomtam és elengedte a zár,kattant egyet és kinyílott!
Ha valaki így járna próbálja meg ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!