Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tescoban vásárolt készüléket...

Tescoban vásárolt készüléket vissza veszik?

Figyelt kérdés

Nász ajándékba kaptunk egy dagasztógépet, de már van 1.

Blokkot nem kapcsolták a garanciához, de azon rajta a vásárlás ideje és pecsét.

Így nem veszik vissza ugye? Akár le vásarolni.. Köszi előre is :)

2018. jan. 1. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2018. jan. 1. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Hibátlan terméket nem köteles az eladó visszavenni személyes vásárlás esetén, még csak a levásárlást sem kell felajánlaniuk. Megpróbálhatod, mert miért ne; legrosszabb esetben továbbajándékozod így nem került neked semmibe.
2018. jan. 1. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2018. jan. 1. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:

A blokk mindenképpen kell, így bukta a dolog.

Hiába van meg a biztonsági kamera felvétele a vásárlásról, de az elszámoláshoz a blokk mindenképpen szükséges.

2018. jan. 1. 19:40
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Blokk vagy számla nélkül semmit sem vesznek vissza,különben hogy igazolnád, hogy ott lett véve?
2018. jan. 1. 20:23
 6/7 A kérdező kommentje:

igazolni úgy tudom, hogy a jótállási jegyen rajta a helyi tesco pecsétje és a dátum.

Volt már hogy vittem vissza ruhát, nem volt meg a blokk, megnézték a címke rajta (F&F) és cserélték szó nélkül.

De volt már, hogy blokkot elhagytam és vissza keresték a rendszerben mert percre pontosan tudtam mikor vettem a dolgot.

Műszaki dolgokat 3 napig vesznek vissza szó nélkül utána csak hibásakat kivizsgálni. Néni azt mondta ezt is beveszi blokk nélkül is és kivizsgálják, de mondtam, nem rossz mert még be sem kapcsoltuk.

2018. jan. 3. 09:42
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja úgy akkor van esély rá.
2018. jan. 3. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!