Tudok ajánlani olcsó de mégis működőképes turmixgépet vagy botmixert?
Figyelt kérdés
Szóval csak gyümölcsturmix készítésére kell. 10e alatt legyen nem fontos h olyan erős legyen csak fel tudja dolgozni a gyümölcsöt az elég. Ha tudtok linkelni is megköszönném. :) mert ugye én keresgélek de nem tudom innen hogy mennyire működik szóval ha nektek ilyen gyengébb tipusu van és megy akkor így ajánlhattok. Köszi :)2017. dec. 30. 16:43
2/7 A kérdező kommentje:
mindegy milyen :D
2017. dec. 30. 18:23
4/7 anonim válasza:
Hozzánk érkeztek norvág teflonok. Baromi rondák. Gyere be! Vedd meg az összeset!
6/7 anonim válasza:
Komolyabban:
Mi ezt vettük, kb. egy hónapja. Csendes, jól dolgozik (zöldség-gyümölcs turmixhoz használjuk)
7/7 anonim válasza:
Tavaly vettem a lányomnak ilyet. Márpedig a Tefalnal jobb nem kell. Most akciós is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!