Miért jön a wc-tartályból állandóan a wc? Illetve sípoló hangot add ki!
Figyelt kérdés
Mit tudok neki csinálni? Megnéztem a belsejét, tehát a tetejét levettem és a víz majd nem színig van. Ez jó?
Van ilyen kis kallantyúja azt ha felhúzom a víz felé akkor nem jön a víz és hangja sincs..Lehet h a vizet kellene kimerjem?
2017. dec. 27. 20:26
2/9 szántóvető válasza:
furán van nálatok bekötve a vízöblítés.na mindegy,lehet hogy kilyukadt az úszó,első körben ezt kéne ellenőrizni.amúgy nem bonyolult a működési elve,ha tanulmányozod akkor rájössz idővel.
3/9 anonim válasza:
Kis olvasni való, hátha megtudsz valami fontos infót róla és segít.
4/9 anonim válasza:
Egy úszó nyitja-zárja a vizet. Nálam az szokott lenni hogy mivel kemény a víz vizköves lesz a szelep és nem tudja rendesen lezárni az úszó a szelepet. Le szoktam dörzsölni kézzel a vizkövet, majd rá öntök esetet hogy leszedje a maradékot aztán leöblítem hogy ne öregedjen el az úszó anyaga (nekem hungarocellből van) azt tökéletes lesz.
5/9 anonim válasza:
Egy kis műszaki affinitás kell hozzá és meg lehet könnyen csinálni. De ez neked hiányzik, mert fel se tetted volna a kérdést. Szólj egy szakembernek.
6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi én fogalmaztam furán :D Tehát a tartály majd h nem tele van vízzel ez nem tudom mennyire normális én arra gondoltam mivel hogy tele van a tartály vízzel lehet ezért folyik a WC-be állandóan a víz?! és fura hangot add ki.
2017. dec. 27. 21:00
7/9 anonim válasza:
"és a víz majd nem színig van. Ez jó?" Az úszó nem zárja el a szelepet, ezért a víz állandóan folyik Ez nem jó, meg kell javíttatni.
A wc tartályból nem kell lemerni a vizet, hanem meg kell húzni a kallantyút, azt lefolyik magától. Aztán el kell zárni a csapot, majd hívni kell egy ügyes fiút, aki megjavítsa.
8/9 anonim válasza:
A régi lakásomban nekem is volt hasonló probléma. Állítottam az úszó szögén (a "kallantyút" lefelé nyomva), ezáltal mélyebbre került, erősebb lett a felhajtóerő, ez elég volt arra, hogy már eléggé zárjon a tartály. Az is lehet, hogy vízkötelenítés kell. Próbáld így megoldani magad, ha nem megy, hívj segítséget. Különben egy csomó vizet el tud így pazarolni a tartály, ez környezetvédelmileg is aggályos, és felesleges pénzkidobás is lehet.
9/9 anonim válasza:
valószinű a túlfolyás védelem lett aktiv . a hang meg az állandó víz utántöltés miatt lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!