Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért ráz a vasalóm! Nem...

Miért ráz a vasalóm! Nem töltöm nagyon tele? Házilag tudom javítani?

Figyelt kérdés

2017. nov. 29. 18:52
 1/7 A kérdező kommentje:
A második mondat után egy felkiáltójelet akartam írni!
2017. nov. 29. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen modellről van szó?
2017. nov. 29. 19:09
 3/7 Szirty ***** válasza:
100%

Egy vasaló nem rázhat!

Ha mégis, akkor az a vasaló hibás és veszélyes használni.

Ráadásul ha ráz, akkor a védővezető szakadt vagy védővezető nélküli aljzatból/hosszabbítóval használod, ami szintén balesetveszélyes.

Amennyiben nem vagy képzett szakember és/vagy nincsenek megfelelő eszközeid a javítás elvégzéséhez, akkor házilag nem tudod korrekt módon javítani.

2017. nov. 29. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Kettős probléma.

A vasalónak is van baja, illetve a konnektor vagy hosszabbító is hibás amiben használod.

Nézesd meg.

A konnektort.

A vasalót inkább lecserélni érdemes.

2017. nov. 29. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Te megrázhatod a vasalót, de ugyanez fordítva nagyon nem egészséges, és nem a hosszú élet záloga.
2017. dec. 3. 09:10
 6/7 anonim válasza:
Lehet hogy nincs bekötve a védőföld, akkor a házat újra kell vezetékelni, az nem szokott olcsó lenni. Hívj egy villanyszerelőt!
2017. dec. 4. 18:59
 7/7 anonim válasza:

Melyik a drágább: A Te életed, vagy egy új vasaló?

Én 19 éves voltam, amikor egy volt osztálytársam meghalt. A vasaló volt hibás, villanyáram vágta agyon. Akkor 19 évesen nagyon megrázó élmény volt, ő volt az első, aki velem egykorú személy meghalt. A mai napig beleborzongok, ha rágondolok.

A javítással saját magad ne kísérletezz, bízd szakemberre. VAGY VEGYÉL ÚJAT!

2017. dec. 4. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!