Milyen olajsütőt vegyek melyik márkák a legjobbak?
Én nagyon ajánlom azt, amit időnként a Lidl-ben lehet kapni. Saját márkás Silvercrest. 15 ezer körül szokott lenni.
Viszonylag tisztítható, árát mindenképpen megéri. Igaz 3 liter olaj kell bele, de 2800W-os, szóval pár perc alatt felmelegíti. Nagyon finom sültkrumplit csinál 5 perc alatt. Vettem hozzá tejfül ízű sültkrumpli fűszert, hát mindenki aki kóstolja, azt mondja, hogy csinálom, ilyet még nem evett :)
És nem szívja magát tele olajjal a krumpli, mivel a nagy mennyiségű olaj nem hűl vissza. Szeretem az olyan eszközöket, amik nem a spórolásról szólnak.
Most másfél éves, de amikor volt pár hónapja a Lidl-ben, már vettem belőle egy ugyanilyet, amikor elérkezik az idő, hogy nem tudom normálisan megtisztítani, már meg is van az utóda, ami persze ugyanilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!