Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Eladtam egy set-top-boxot,...

Eladtam egy set-top-boxot, szerintetek baj, ha nem küldök hozzá használati utasítást? Meg tudja oldani anélkül is?

Figyelt kérdés

Valahova elkeveredett a csomagolásban, órákat kerestem, de nincs meg. Csak nem olyan nagy kunszt azt beprogramozni, ugye?

Illetve swatch kábel nem volt eredetileg a dobozban, ezért bele se fért, nem tudom elküldeni, nem is ígértem, csa a készüléket.

Olyan bűntudatom van, mert én szívesen oda is adnám azt is ingyen, mert csak kidobom, de elcsomagoltuk és nem fér be.

Illetve az a hülye használati utasítás.... :(

2017. nov. 15. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, ki vette meg. Én például soha semmihez sem használok használati utasítást. Egyébként a neten szinte már minden eszközhöz meglehet találni a használati utasítását. Feleslegesen aggódsz.
2017. nov. 15. 23:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Jófogáson adtam el.

Becsomagoltam légbuborékokba is, hogy védje. Tegnap még láttam a papírt valahol pedig. Annyira bánt.

A kábel pedig nem járt hozzá, nem tudtam beletuszkolni sehogy sem a dobozába.

Szörnyen ki vagyok miatta.

2017. nov. 15. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rajta van a pontos márka és típus, akkor a neten szinte biztos talál hozzá letölthető használati útmutatót. Ma már én is így szoktam utánanézni, ha veszek valamit, és probléma támad fel, a nyomtatott kézikönyveket nem is tartom számon nagyon, hova teszem.
2017. nov. 15. 23:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát remélem :) Fogadjunk holnap meglesz mikor már nem kell.

A kábelről nem beszéltünk, én ingyen adtam volna.

2017. nov. 15. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Megvan a vevő postai címe, e-mail címe, esetleg telefonja is. Kérdezd meg, hogy kellenek e neki ezek a dolgok? Ha igen, küld el azt is. Csak sírva ne fakadjál.
2017. nov. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!