A gáztűzhely tisztításához, ha én kicsavarom azt a nyolcszögletű, középen lyukas csavart, ami a gáz áramlását szabályozza, nem lesz belőle gond?
Nem tudom mi a neve annak a kis csavarnak.
Aki válaszolni fog az tudja miről van szó.
N/50
Azt szokták tűvel kitisztítani. A múltkor is ki lett tisztítva, egy hozzáértő személyében. Nem folyt be azóta semmilyen étel, hogy eldugítsa. Ismét kisebb lett a lángja és nem lehet rajta főzni.
Vagy pedig a hőelem fog kiégni.
Köszi a válaszokat! Azért nem kell a fejemet leszedni! :)
Köszi!
Nem kellene gézkészüléket szerelni.
A hőelem nem befolyásolja a láng méretét. Annak biztonsági szerepe van. Ha az jó, akkor ég a láng, ha rossz, akkor pedig kialszik.
Ha gyengélkedni kezd az legfeljebb úgy jelentkezik hogy nehezebb begyújtani hogy ne aludjon ki (hosszabban kell nyomva tartani).
Ha a konyha felrobbanása nem gond akkor nyugodtan csavargasd. Tulajdonképpen a gáztűzhelyre sincs szükséged, levágod a csövet és ami gáz kijön az meggyújtod akkor tuti gyorsan felforr a levesed.
Nem értem miért kell hozzá piszkálni, 0 hozzáértéssel!
Ki mondta, hogy én egyáltalán hozzányúltam!
A gázszerelő tisztította ki mikor itt járt a gázkazánt beindítani!
Akkor meg mi a problémátok, hogy azonnal nekem ugrotok?
Előbb el kellett volna olvasni, hogy mit is írtam!
Idézem: "A múltkor is ki lett tisztítva, egy hozzáértő személyében".
Akinek ez nem elég információ, az vessen magára!
A gúnyolódásotokat, tisztelet a kivételnek, tartsátok meg magatoknak!
Jó dolog az internet "takarásában", ismeretlenül gúnyolódni!
Egyébként nem fogom kicsavarni, mert a legjobban a gáztól és az elektromosságtól félek.
Na minden jót nektek!
"Ki mondta, hogy én egyáltalán hozzányúltam!"
Azt senki de azt igen, hogy ha megtennéd... és az Te voltál.
Ennek megfelelő válaszokat kaptál.
ez is ott van még: "nem lesz belőle gond"? annyi is elég lett volna, hogy: - de igen is nagy gond lehet belőle, mert stb..... inkább ne tedd meg!
Így is lehet válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!