Split klíma kültéri egységének, használaton kívül árthat-e a fagy, nagy mínuszok?
Elvileg, mivel eleve kültérre van tervezve, nemkéne, hogy ártson.
A téli kikapcsolás után ellenőrizd, hogy tiszta-e, nem áll-e benne víz, madár, mókus, ilyesmi, esetleg takard le, hogy ne is nagyon menjen bele.
NE ZÁRD le teljesen (ne dunsztold be), csak takard.
Köszönöm szépen, ezt valószínűsítettem én is, én szerencsés helyzetben vagyok, mert bent van erkélyen a kültéri, talán nem is kellett volna kérdezni. De még nagyon új.
Sok helyen kint van évek óta, le se sz@rják, csak a galambok, és nem látom, hogy cserélgetnék.
Mégegyszer köszönöm a tanácsot, le fogom takarni, szellőzést hagyva.
Igen árthat! Hó, eső, ónos is ezek mind okozhatnak problémát télen, tehát amikor 0 fok alatt van a hőmérséklet.
A letakarást még csak véletlenül se! Ezzel olyan kárt okozhatsz, ami sok pénzedbe kerülhet. A megoldást a téliesített klímák jelentik, illetve utólag is lehet fagyvédelmet beépíteni a kültéribe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!