Ettől elromolhat a mikró?
Azt írja a felségéről hogy buta parasztlány.. XDDDD
Fhu, rég nevettem ilyen jót. :D
Nem megy tönkre. Ez rendeltetésszerű használat. Így van kitalálva.
Elég szép is lenne ha nem lehetne visszatekerni nullára az időt.
Úgy kéne hagyni és a következő melegítést az előző félbehagyott idejével folytatni ha a hátralevő idő hosszabb mint amit szeretnénk?
Akkor mellette kéne állni hogy kézzel kikapcsold. Mert ha az előző melegítést félbehagytad és abból hátra van még 4 perc, de most csak egy teát akarsz melegíteni ami 1 perc lenne, akkor az időzítő funkcióját vesztené ilyen esetekben. :)
Eleve is kb 1 percig úgy kell beállítani, hogy felcsavarod nagyon és vissza 1-re.
Nekem munkatársam csinálja, hogy felcsvarja és, ha nem jár le, akkor kinyitja, kiveszi a cuccot és úgyhagyja, nem értem. Na nekik kell digitális, bár akkor meg a stop-ra nem szabad rányomni? Kérdezd meg tőle miért gondolja, hogy tönkremegy tőle.
"Eleve is kb 1 percig úgy kell beállítani, hogy felcsavarod nagyon és vissza 1-re. "
Miért kellene így? Fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!