Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool, Electrolux vagy LG...

Whirlpool, Electrolux vagy LG Mosógépet vegyek? Érdemes 22000 Ft-ért plusz 4 év garanciát vásárolni rá?

Figyelt kérdés

2017. okt. 9. 16:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy az üzlet oldalán csak az Electroluxhoz vannak írva a jó vélemények, a többihez semmi...
2017. okt. 9. 22:11
 12/20 Ferencz Nándorné válasza:

Semmiképp ne vegyél Samsungot. Az én lányaim is azt vettek.

, egy éven belül / a jótállás után / minden fő alkatrészét ki kellett cserélni. Csapágy, dobbal együtt, elektronika, stb.

2017. okt. 10. 07:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Az szép...
2017. okt. 10. 15:06
 14/20 anonim válasza:

Szia! Nekünk Bekonk van igaz még nincs 1 éves se, a tavalyi fekete pénteken vettük igazán jutányos áron.Eddig gond nélkül teljesít.

Electrolux és LG röl nem tudok nyilatkozni de a mostani Whirlpoolok nem igazán birják. Az összes ismerősömnek garancia után behalt.

Anyosóméknak egy régi fajta van az már van vagy 8-10 éves és megy. Igaz felül töltös. Nem tudom mennyit számit ez a mosógépeknél.

A sogoroméknak aszem Whirlpool adta meg magát és áldotta az eszét, hogy kötött rá +garanciát. Javíthatatlan lett és így szó nélkül hoztak nekik ki egy ujat.Válaszhatott hasonló ár kategoriában. Vagy még jobbat is ha ráfizet.Ha most vennék tuti kötnék rá!

2017. okt. 10. 18:26
 15/20 Csehszaki válasza:
100%

Nekem Electrolux van itthon, és jótállás után egy hónappal eltört az ajtó rögzítője. Egy pici kis kampó ami gyufásdobozban elfér. Közel 14000 forintba fájt.

A szárítógép (szintén electrolux) meghajtó szíj lista ára kb:5500Ft

Sikerült beszerezni 2100 forintért.

Szóval baromi drága hozzá az alkatrész.

2017. okt. 11. 06:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 11. 10:51
 17/20 anonim válasza:

Szia! A három felsorolt közül mind jó minőség ahoz én is csatlakozom hogy személyesen nezd meg jobban jársz.

Nem is a márka hanem a típus az ami jobban számít mert lehet samsung ból is jót kifogni de lehet rosszat is. A garancia meg igen is fontks bárki bármit is mond hiába csak 4 év hosszú idő bármi történhet vele. És nem kell úgy hozzáálni hogy ami drágább az jobb sokszor az energiahasznalat miatt drágább csak egy egy típus persze valakinél ez is szempont ha van ismerősöd aki ert hozzá hivd el magaddal és akkor nagyobb az esély hogy jót fogsz ki de ahogy te is tudod mindenből ki lehet fogni a rosszat :)

2017. okt. 15. 15:55
 18/20 Juliusz48 ***** válasza:
61%
A fő kérdés milyen használatban van a mosógép? Aki hetnte 1-2 mosásra használja annak felesleges, mert valószínűleg tovább lesz használható, viszont aki naponta két mosást indít, annak kell a 4 éves kiterjesztés.
2017. okt. 19. 23:06
 19/20 anonim válasza:
Nekem a Samsung mosógepnek pont a jótállás után elromlott a szivattyúja. 10 ezer ft-ért a szerelõ tett bele egy erõsebb Cseh gyártmányú szivattyút,ennek már 7 éve de aźóta is olyan mintha most vettem volna.Tõbb fajta LG gépem van,de még soha nem romlottak el.Én legkõzelebb biztos hogy LG t veszek.
2017. nov. 7. 18:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, az LG-re mondja mindenki, hogy jó. Azt fogok venni akkor.
2017. nov. 8. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!