Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » B módon tűlterheltem a fúrógép...

Playstation1fan kérdése:

B módon tűlterheltem a fúrógépem, és most nem merem használni. Mitől kerreghet?

Figyelt kérdés

Szóval, BOSCH fúrógépem van. Amivel még önmagában semmi baj nincs, csak múlt héten amikor fúrtam volna (!) fel a mosdókagylóm, én kis naív, elhittem hogy a 7 mm es csempét át tudom fúrni 4-edjére is. 10 es VDA fúrót használtam, és nem is a leg gagyibbat. na de a probléma a következő : *vázolom* Fúr, Fúr, Megakad, csavar a kezemen, reccs , kerreg kerreg, leállítom..És azóta..nyomaték, meg minden megvan, de

kerreg. Én fogaskerékre gyanakszoi. És megmondom őszintén, egyszer szétkaptam kifujni belőle a port, de utána kifogástalanul működött..erre megb*sz az Isten ezzel..hogy elcseszem..kérdezem én, hogy Miért? Na de, esetleg ötlet? (Az anyázásomon kívül)?

2017. okt. 4. 20:49
 1/4 anonim válasza:
Utvefuro ki van kapcsolva? Biztos??
2017. okt. 4. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez véletlenül nem egy normál és ütvefúró üzemmódban is használható gép ? Ezeknél előfordul, hogy az ember véletlenül eltolja egy picit az üzemmód váltó gombot az ütvefúró irányban (de nem teljesen) és olyankor valóban kerregnek az éppen csak érintkező fogaskerekek.
2017. okt. 4. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Arra gondolsz hogy szétszedjük neked és megnézzük?

Vagy jövendőt mondjunk?

Ott van nálad, azt csinálsz vele amit akarsz.

2017. okt. 4. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Túl lehet terhelni? Nincs benne nyomatékhatároló?

Amúgy nem tudom, mekkora ez a gép, az enyém igen nagy, 850 W-os, de azzal sem fúrok 10-es fúróval egyből csempét, négyessel vagy ötössel kezdem, hogy ne mászkáljon el.

Vagy szétszeded, vagy nem, de van egy nagyon jó Bosch szerviz, még el is viszik a gépet.

2017. okt. 5. 07:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!