Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ajánlanátok nekem valami jó...

Ajánlanátok nekem valami jó hűsugárzót?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy hősugárzóra, mert fával fűtünk és reggelre hihetetlenül lehűl a szoba. csak annyi időre kéne, hogy reggel egy fél órát menjen amíg készül a család, nem ezzel akarok fűteni kizárólag, mert tisztában vagyok vele, hogy mennyibe kerül. Ha esetleg valakinek lenne egy jól bevált, megköszönném ha leírná! :)

2017. okt. 1. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ventillátoros hősugárzót ajánlom.

Ha gyorsan akarsz befűteni. Mivel az olajradiátor, Infra sugárzó passziv hőleadással rendelkezik. Ezért A meleg levegő megreked a menyezet közelében, Igy csak később érezteti hatását. A ventillátoros megoldás visont folamatosan keringeti a levegőt. Kisebb helységek fűtésére, ezt tudom ajánlani. 2KW teljesitményben. Esetleg az infra is jó, Mivel közvetlenül a hősugárzás a felületen nyelődik el. Tehát melegebbnek érzed majd a szobát, Ami nem teljesen igaz. Mert ez inkább egy adott felületet, vagy épp a testedet melegiti.

Lehet vitázni melyik hatékonyabb. Véleményrem szerint egyik sem hatékony. Ugyanis ez függ a felfűtendő légköbmétertől, És a készülék által leadott fűtőteljesitménytől amit KW-ban mérünk. Igy érdemes utánakeresni... Hogy mekkora helyiségről van szó. Ennek függvényében érdemes vásárolni ilyen készüléket. Hogy melyik a legjobb megoldás Az az adott helységtől függ.

2017. okt. 1. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt válogathatsz.

[link]

2017. okt. 1. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az A.chanban vettem még 2 éve Ptc-s( kerámiás) hősugárzót, nagyon jól működik a mai napig pedig volt,hogy egy nappalit fűtöttünk vele mert eldurrant a radiátor. Akkor 5 000Ft volt most azt hiszem 7 000Ft.
2017. okt. 1. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat! akkor ezekből válogatok :)
2017. okt. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!