Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan kell a mobil klímából...

Hogyan kell a mobil klímából a kondenzvizet leengedni?

Figyelt kérdés

A következő típusú mobil klímát vásároltam tavaly:

[link]

A gondom az vele, hogy mát tavaly a szezon végén nem igazán akart hűteni. Van egy kondenz víz leeresztő cső rajtam, de egy csepp víz sem jön belőle. Hogya nlehet leengedni? Nem lehet hogy azért nem hűt, mert megtelt a tartály?

2010. máj. 28. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
fektesd el,ha van benne víz,akkor biztos kifolyik. nekem eddig kétféle mobilklímám volt,az egyiken egy tarályban volt a víz,a másik ilyen csöves volt,de abból nem szokott jönni a víz,mert valahogy visszaforgatja a párát a levegőbe,hogy ne legyen száraz,csak párátlanító módban gyűlik össze benne,akkor viszont simán kifolyik. a rendes split klímánk viszont minden évben javításra szorul,mert valahol kimegy belőle a gáz,és hiába vizsgálják végig a csöveket,nem találnak rá megoldást. ilyenkor bekapcsol meg ventillál rendesen,csak nem fúj se hideg se meleg levegőt.lehet,hogy a mobilodnak is ez a gondja,de ez garanciális.
2010. máj. 28. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ!
2010. máj. 28. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
apukám nekem is ilyen van és ebben nincsen tartály
2010. jún. 15. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha az apukáddal való levelezést nem itt eszközölnéd :D
2010. jún. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!