SOS? Hogyan kapcsoljam ezt ki a mosógépemen?
Bekapcsoltam az időzítőt a mosógépemen 3 óra múlvára, de hamarabb hazaértem és kikapcsoltam az időzítőt, ezután elakartam indítani ugyanazon a programon, de nem indult el csak kattant egyet. Azóta próbáltam áramtalanítani, hogy elfelejtse a programot, de megint csak kattant egyet mintha elindulna, de mégsem.
A kérdésem az lenne, hogy ezek után mit csináljak még vele?
Minden segítséget előre is nagyon köszönök!
Hát egyes ez nagy ötlet!Miközben olvastam az áramtalanítás jutott nekem is eszembe de ha az sem segít ílyenkor egy nagy adag káromkodás a következő gondolatom.Ha a mosógép problémáját nem is oldja meg de legalább kicsit megnyugszol.
Persze ismét megpróbálnám áramtalanítani egy kicsit hosszabb időre legalláb 5 percre,tehát a mágneszár kapcsolásának idejére.
Köszönöm a válaszokat! Most újra rámentem a 3 órás elindítására.. És várok..hátha elindul majd..
Egyébként fél órán át áramtalanítva volt, tehát az sajnos biztos, hogy nem segít.
Mivel semmi infó a gép típusáról -meg egyébként is- #3 javaslata a a követendő.
Mivel több gépnek is van olyan tulajdonsága, hogy a hálózati feszültség kimaradása esetén is megőrzi a beállított programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!