Kinek milyen mosógép vált be?
Figyelt kérdés
Sajnos a mosógépem megadta magát, újat kell vennem, tanácstalan vagyok... :D2017. szept. 24. 17:30
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyet veszel, mert 4-5 évnél tovább egy se lesz jó. Azt vedd, amelyikre a legtöbb garanciát adják. Az Aeg és az Electrolux csak a motorra ad 10 év garit, de jellemzően nem a motor szokott tönkremenni egy mosógépben, ettől függetlenül nem rossz gépek.
Én zsinórban a harmadik Indesit gépemet nyúzom, átlagban 5 évet bírtak.
2/5 anonim válasza:
Fél éve cseréltem le az 5-6kg-os, nagyon takarékos és alacsonyzajú Hotpoint-Aristont, 12 év után egy 6kg-os Beko-ra, melyre nem panaszkodhatom.
3/5 anonim válasza:
Nekünk több mint 2 éves a Zanussi ZWQ 61215WA gépünk. Meg vagyunk vele elégedve.
4/5 Maxitabi válasza:
Miele... hosszú távon elvileg megéri.. De van használt is, ha megbízható helyről veszed,jó pár évig elmegy még) pl mielegepek.hu
5/5 anonim válasza:
Nekünk is BEKO van, 2 év garancia volt rá, plusz vettünk még 3 év garanciát Auschenben, nagyon olcsó volt, 50 ezer volt összesen, de teljesen jó azóta, semmi baja nem volt, 4 éve vettük. Mindennap megy 1-2 töltetet.
Előtte drága, jó márkás volt, 6 évet bírt ki, dupla áron, előtte szintén ami volt, 7 évet bírt, pedig az is drága fajta volt. Akkor megfogadtam, többet drágát nem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!