Mi lehet a TV-m baja?

Figyelt kérdés
Ma délután USB-ről elinditottam egy filmet ,de mindig újraindult pár másodpercre rá a tv, ezt 3x eljátszottam majd hagytam, azt hittem a filmnek van valami baja. Majd nemrég egy másik filmet szerettem volna megnézni ugyan így USB-rol, el is indult a film, és lefagyott a kép , majd ossze mosodott/zúgott. Kikapcsoltam, azóta már csak a zugos látszik, nem tudom kezelni mivel nem látom. Egy LG Smart tv-ről van szó. Ja és sípol valami a tv-ben

2017. szept. 7. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy vírusos volt az adott USB eszköz?
2017. szept. 8. 01:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem kizárt, viszont nem tudom mennyire zavarhatja be a TV-t a vírus, hisz azon nem Windows van, tanácstalan vagyok... azóta véletlen működött 2x 4-5 percre aztán kezdte elölről
2017. szept. 8. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!