Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hűtő vásárlás, mennyit kell...

Hűtő vásárlás, mennyit kell fizetnem?

Figyelt kérdés
Vettem 1 hűtőt és 1 tűzhelyét kpra. Szállítás elött kicseréltettem mind a kettőt drágábbra. Azt mondták az üzletben, hogy majd akkor kell ráfizetnem, ha megérkezett nekik a hűtő. Eltelt 3 hét, de még mindig hűtő és tűzhely nélkül vagyok,viszont ez alatt az idő alatt megemelték a hűtő árát, így még többet kell ráfizetnem. Melyik összeget vagyok köteles ráfizetni? A tűzhely pedig a webáruházukban olcsóbban van feltüntetve mint bent az üzletben. Ez normális dolog? Euronics üzlet.
2017. szept. 7. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
És ez itt a Euronics ügyfélszolgálat szerinted?
2017. szept. 7. 09:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon okos vagy. Nyilván ők azt mondják, hogy köteles vagy többet fizetni. Hátha van itt olyan, aki ért jogi ügyekhez, de sajnos ez nem te vagy, ezért nyugodtan görgess tovább, és ne fáraszd magad a pötyögéssel.
2017. szept. 7. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés,én úgy gondolom,hogy jogosan kérik tőled a magasabb árat,mert nem fizetted ki az akkori árát.Ha neten vásároltál volna akkor viszont amikor visszaigazolták a vásárlást már nem változtathatnak az áron.
2017. szept. 7. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jogász de gondolom még nem fizettél , így állj el a vásárlástól . Ez így nem nyerő 3 hétig húzni halasztani valamit . Írj egy emailt hogy nem kérem kössz . Neten vettem majdnem az összes háztartási gépet ,( nem euronics) 1-2 nap alatt ideért . Volt több eset mikor ingyenes szállitással . Tehát ez nem normális dolog .
2017. szept. 7. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
"Szállítás elött kicseréltettem mind a kettőt drágábbra." Viszont ez a részükről rendbe van . Vagy még drágábban akarják adni ?
2017. szept. 7. 10:10
 6/10 anonim válasza:
100%
Szerintem amikor fizettél az első körben akkor létrejött köztetek a szerződés,még akkor is ha cserét kértél.A cserés árért kötelesek odaadni szerintem,nem emelhetnek még rajta.Ha szórakoznak mond vissza és kérdd vissza a pénzt.Vegyél máshol.
2017. szept. 7. 10:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Amit elsőre választottam azt kifizettem, csak kicseréltettem, ami azóta se érkezett meg nekik, és erre viszont rá kell fizetnem, többet mint amennyibe került a csere időpontjában. Gyanítom, hogy tudták,hogy lesz árváltozás, ezért mondták, hogy rá érek a ráfizetéssel ha megkapták a hűtőt. Már bánom, hogy náluk vásároltam, jobban jártam volna , ha neten rendelek. Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 7. 10:16
 8/10 anonim válasza:

Telefonálj be az ügyfélszolgálatra, hogy elállnál a vásárlástól, utalják el a pénzedet.

Nagyon sok webáruház van magyarországon.

válassz ki egyet, és rendeld meg, biztosan van olyan fajta, amit szeretnél!

2017. szept. 7. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:
100 000ft volt amit vettem hűtő, a csere pedig 105 000, most pedig már 110 000. Ugyanez a tűzhely is. Próbáltam visszamondani 3 hét letelte után , de pénzt nem adnak vissza, le kell vásárolni sajnos. Hétfőn lesz 4 hete, hogy hűtő és tűzhely nélkül vagyok.
2017. szept. 7. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Grat.
2017. szept. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!