Most szereltetnék klímát a lakásba, és a szerelő ajánlgatta a Rcool márkájú klímát. Friss márka, és gyanús, hogy magyar oldalakon kívül sehol sem sikerült rátalálnom erre a brandre. Merjem ezt választani?
Nekem is ezt ajánlotta a szerelő (nyilván ,mert ezt forgalmazza) de nekem nagyon nem jött be.
Több okból is. A beállított hőmérsékletet nem tartja. 3-4 fokkal eltér tőle. Fűtésnél nincs silence mód. Fűtésnél teljes fordulatszámon indul be rettenetes a hangja főleg éjjel zavaró ez. A terelő lamellák nyikorognak. A befújó ventilátor sajnos nem központos emiatt üt, és kattog. Fűtés idulásnál a még nem felmelegített levegőt kezdi el befújni, hideg őszi vihar érzetét keltve a szobában. Garanciális javításra nem reagálnak. Felejtsd el örökre.
"Garanciális javításra nem reagálnak. Felejtsd el örökre."
Furcsa amit mondasz, meg számomra hihetetlen is, elmondom miért.
Az összes itthon forgalmazott GREE márkák hivatalos viszonteladója/értékesítője vagyok azaz a cégem. Az RCOOL meg az egyik legjobb brand nálunk, a szervizháttér a legjobbak közé tartozik, hamarabb reagálnak mint pl. a japán Daikin, vártunk már heteket is esetükben. Az említett hibákat amiket írtál mi nem is merjük, pedig több mint 1000 rcool gépet adtunk el és szereltünk. Nem tudok rá rosszat mondani, ráadásul folyamatosan fejlesztik a brandet. Szerintem vedd fel a telefont és csörgess rá a szerelődre aki telepítette a gépet, és ha ez a hiba tényleg valós, akkor intézkednie kell. Nekem otthon is a falon lóg 8 rcool, már évek óta, az említett tünetek, meg nyikorgás amit írsz nincs. Vagy 5 éve forgalmazzuk a márkát és ha bármelyik ügyfelüknél lenne hiba akkor hidd el réges rég csörögtek volna, de ilyen nincs. Én továbbra is ajánlom az rcool márkát, még akkor is ha nem a mi cégünktől veszik, csak jókat tudok mondani. De, ettől függetlenül több mint 10 márkát forgalmazunk és ha valami rossz lenne azt nyilván nem értékesítenénk, mert nekünk sem éri meg ha retket sózunk az ügyfelekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!