Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mobil klíma mennyit mehet...

Mobil klíma mennyit mehet egyszerre?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy mobil klímát, és nagyon jól lehűti a kicsi nappalimat. Az a kérdésem, hogy mennyit mehet a klíma? Most délelőtt kapcsoltam be, azóta megy, és éjszaka is kellene, mert kicsi bukó ablakom van, amin szinte semmi levegő nem jön be. Ha nem megy, akkor 36 fok van. Így tartja a 28 fokot ami nekem jó lenne.
2017. aug. 2. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen mobil klíma! A mobilsplit klímának amelynek van külső egysége is korlátlanul mehet! Az olcsobb mobilklíma ami a hűtőegységgel egybe van építve, és egy vastag gégecsövön nyomja ki a meleget a zaj elviselhetősége szab határt! Éjjel mennyire tudod elviselni a ventillátor zaját!
2017. aug. 3. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Bár meddig mehet minden féle légkondi.
2017. aug. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!