Nyilas1010 kérdése:
4gb-ramból csak 1,89GB-ramot használ mit csináljak?
Figyelt kérdés
valami program?Msconfiggal is próbáltam de nem működik
?
2017. júl. 30. 18:19
1/8 anonim 

válasza:

Csóri gyerek. El vagy tévedve, de szerintem te inkább trollkodsz :D Vegyél ki belőle 2Gb-ot...
Hidd el nincs itt gond.
3/8 anonim 

válasza:

Win10-nél ez természetes. Újraindítod.
4/8 anonim 

válasza:

32 bites rendszert használsz valószínüleg. Telepíts 64 bitest és nem lesz gond
5/8 A kérdező kommentje:
Nem nem trollkodok...Tegnap töltöttem vissza a windows7et és azóta ezt írja ez a f@s msconfig meg nem működik de minden videó ezt mutogatja hogy msconfiggal tudnám megcsinálni
2017. júl. 31. 10:14
6/8 anonim 

válasza:

Igen, ha le lenne tiltva a maradék közel 2 gb ram akkor meg lehetne csinalni msconfiggal, de nálad nem ez a probléma, ha jól tippelem 2*2 gb-s ram modul van a gépedben. Mivel a 32 bites rendszer (amit tippem szerint te is használsz, de bővebb információt azóta sem mondtál róla) max 3 gb-t tud kezelni, és neked ha mind2 modult használná akkor már 4 giga ramod lenne, ezért az egyik modult nem képes kezelni, látja hogy ott van, de nem tud vele mit csinálni, szóval telepítsd újra a géped 64 bites rendszerrel és minden pöpec lesz
7/8 A kérdező kommentje:
eddig is 64bites rendszer volt rajta de most csinálom éppen a pendrivet hozzá de ha nem mükszik itt a leírás a laptopról:Lenovo ideapad 100 15iby
proci:Intel celeron N2840 2.16Ghz turbo:2.56,2magos
Videókártya Intel HD graphics
HDD:500GB 5400rpm
Ram:4GB ddr3 1Slot
Os:windows 7 (elötte windows10 volt csak nem tetszett)
2017. júl. 31. 14:38
8/8 anonim válasza:
Az integralt videokartya is elvehet a rambol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!