Ez a számitógép konfiguráció müködöképes?
Figyelt kérdés
Asus H61M-K desktop alaplap
Intel Core i5-2500 3.30GHz (s1155) Processzor
Chieftec GPS-600-A8 600W PFC 12 cm ventilátorral
Asus Geforce Gtx 750 ti 2gb
Kezdö vagyok gép összeszerelésben és ez lenne az első amit saját kézzel rakok össze és bármilyen segitséget megköszönnék
2017. júl. 18. 15:33
1/4 anonim válasza:
Procihütő,ram, és ház nem hátrány :)
2/4 A kérdező kommentje:
ház és procihütö már van meg ram is csak nem tudom megmondani milyen fajták sajn....
2017. júl. 18. 18:27
3/4 anonim válasza:
Milyen célra? a gtx 750-et én nem ajánlanám komoly videoteljesitménytz igénylő dolgokhoz, ha meg csak netezés akkor minek az i5?
4/4 A kérdező kommentje:
játékra lenne és nem is várok töle csodát csupán a witcher 3-at minimumon elvigye. a videokártya az elözö gépböl maradt fent és a jövöben majd szertnék venni jobbat de egyenlöre nem tudok
2017. júl. 18. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!