Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy hívják azt a kis gépet,...

Hogy hívják azt a kis gépet, ami akkor takarít, hogyha nem vagyunk otthon?

Figyelt kérdés

Hallottam róla,de sajnos nem jegyeztem meg....Viszont most meg érdekelne,hogy pl hogyan működik meg mennyibe kerül meg hasonló...Jól jönne...

Előre is köszi!

2010. máj. 21. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Anyu.
2010. máj. 21. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Takarítónő
2010. máj. 21. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
2010. máj. 21. 22:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Gép...nem pedig élőlény...sose játszotattok még barkóbát????Ha már az iskola nem tanít meg az alapokra....
2010. máj. 21. 22:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azt hiszem valami hasonló...szóval szerintem itt majd megtalálom...Köszi!
2010. máj. 21. 22:29
 6/13 anonim ***** válasza:
robotQrva
2010. máj. 22. 00:29
 7/13 anonim ***** válasza:
A hogyan működik-et meg tudom mondani neked, egy barátomnak van ilyen egy éve. Amikor nincs otthon, az előre megadott programnak megfelelően végigjárja a szobákat. Ki kell tenni kis "csapdákat", ha azt akarod, hogy valahová ne menjen be. Képes a küszöbön "átmászni". Lépcsőn nem tud le és felmenni, de egy szinten belül igen. Most már talán a Samsung is gyártja. Azt hiszem 100 ezer Ft környékén lehet kapni.
2010. máj. 22. 08:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Itt a Samsungos megoldás:

[link]

2010. máj. 22. 08:41
 9/13 anonim ***** válasza:

nekem van robotporszívóm, de ezek még nagyon primitivek

mindamellett ha nekiütközik vminek visszafordul, lépcsőt észleli nem esik le, ha kifogy a szoba közepére megy, hogy lássam(fotocellával a fényt keresi), szöszfelszedő, és forgókaros adapter-feltéttel is felszerelhető, koncentrikusan táguló, és cikk-cakk előrehaladást váltakozva kombinálja, és ami nekem legjobban testszik, bemegy a bútorok alá is

kis távirányítóval játékautó-szerűen is vezethető

hátránya a csöppnyi porzsák és a könnyfakasztóan magas ár

előbbi miatt csak egy AMÚGY TISZTA LAKÁS napi(fenntartó)takaritására alkalmas, nagytakarításra van másik

2010. máj. 22. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
2010. máj. 22. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!