Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Körkéses borotva csak borostár...

Körkéses borotva csak borostára jó?

Figyelt kérdés

2017. júl. 4. 21:11
1 2
 11/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem, az epilátor kihúzgálja a szálakat, ezért hatékonyabb is.

A rezgőkéses vagy körkéses csak a szitán benyúlni képes szálakat vágja le. Egyik kellemetlen hatása, ha túl erősen nyomjuk, a bőrt is képes legyalulni, horzsolni, ami jó lehet talán az elhalt, száraz bőrrészek gyalulására is, de fájdalmas is tud lenni a horzsolás, illetve célszerű alkohollal fertőtleníteni, amitől persze baromira csíp is, noha az elmúlik.

2020. máj. 24. 14:52
 12/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Kimaradt, ezzel a benyúlással még arra akartam még kitérni, hogy az elhajló szálakkal szokott gond lenni, mert ami nem akar a szitán "bebújni", azt nem tudja levágni.
2020. máj. 24. 14:55
 13/20 anonim válasza:

Ezért vettem én vmi egészen mást. :)

És köszönöm!

2020. máj. 24. 15:58
 14/20 anonim válasza:
A rezgőkés és körkés ugyanaz?
2020. máj. 24. 15:58
 15/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem, itt látszik a különbség:

[link]

Ilyesmi körkések forognak:

[link]

Rezgőkés egy vonalban rezeg ide-oda:

[link]

2020. máj. 24. 17:49
 16/20 anonim válasza:

Ó, köszönöm! Izgalmas. :)

Akkor egy érzékeny bőrű, pattanásos kamaszfiúnak és fiatal férfinek melyik a jobb? Mondjuk kb. már mindegy, mert az egyiknek van már körkéses, a másiknak meg most rendeltem. Nekem meg ilyen lesz: [link] , de nem a szakállamra. :))

2020. máj. 24. 18:03
 17/20 anonim válasza:
* és egy
2020. máj. 24. 18:03
 18/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani, mivel nincs róla tapasztalatom, illetve nem voltak ilyen gondjaim.

Ezt az újfajta Philips technikát Youtube videón is láttam, érdekes mindenesetre.

2020. máj. 24. 18:17
 19/20 anonim válasza:
*egy fiatal felnőtt férfi
2020. máj. 24. 19:38
 20/20 anonim válasza:

18

A lábomra fogom használni, mert az epilátor nem csak fáj (az nem érdekes), de utána iszonyúan befele nőnek a szőröcskék.

2020. máj. 24. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!