Nem, az epilátor kihúzgálja a szálakat, ezért hatékonyabb is.
A rezgőkéses vagy körkéses csak a szitán benyúlni képes szálakat vágja le. Egyik kellemetlen hatása, ha túl erősen nyomjuk, a bőrt is képes legyalulni, horzsolni, ami jó lehet talán az elhalt, száraz bőrrészek gyalulására is, de fájdalmas is tud lenni a horzsolás, illetve célszerű alkohollal fertőtleníteni, amitől persze baromira csíp is, noha az elmúlik.
Ezért vettem én vmi egészen mást. :)
És köszönöm!
Ó, köszönöm! Izgalmas. :)
Akkor egy érzékeny bőrű, pattanásos kamaszfiúnak és fiatal férfinek melyik a jobb? Mondjuk kb. már mindegy, mert az egyiknek van már körkéses, a másiknak meg most rendeltem. Nekem meg ilyen lesz: [link] , de nem a szakállamra. :))
Ezt nehéz megmondani, mivel nincs róla tapasztalatom, illetve nem voltak ilyen gondjaim.
Ezt az újfajta Philips technikát Youtube videón is láttam, érdekes mindenesetre.
18
A lábomra fogom használni, mert az epilátor nem csak fáj (az nem érdekes), de utána iszonyúan befele nőnek a szőröcskék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!