A ferjem nem akar klimat a lakasba, mert azt mondja draga? Zsugori?
nyugati fekvesu lakasban lakunk, delutan 2 ora es jon a hoseg egeszen ejjelig
szeretnek klimat de azt mondja nem fizet 200+ forintot azert hogy en komfortosan erezzem magam
egy ilyen vacak dobozt akar venni
szerintem ez semmit nem er
hogy gyozzem meg?
Ne foglalkozz az ilyen zsugori férjjel, vedd meg te ezt , most le van értékelve.
Gratulálok mindegyik agyhalottnak aki lepontozott. Kérném részletezni minden előnyét a mobil klímának a slpittel ellentétben, ha ennyire szagértenek hozzá és megvetetnék vele. De már most segítek, mert mindenben rosszabb a mobil klíma.
Engedélykötelesnek pedig engedélyköteles még mindig a split, ha tetszik ha nem.
megoldodott
kiderult ezt a mobilklimat is szerelni kell, lukat furni a falba, csovet felszerelni stb.
magasabb a fogyasztasa
nem is huti le a lakast
maradunk a falinal
2x annyiba kerül, de ezerszer jobb is lesz. Majd megtudod mikor megfelelő hőmérséklet lesz, meg csend és még villanyfogyasztása is barátságosabb kicsivel a jobb hatásfoka miatt.
Bár igazán az tudja csak ezt aki előtte nyomorgott mobil klímával. Nem véletlenül ajánlja mindenki a splitet aki végigjárta a szamárlépcsőt a klímák között. Mobilt csak oda ajánlanék ahol nem lehet a splitet felszerelni semmiképp.
"Kérném részletezni minden előnyét a mobil klímának a slpittel ellentétben, ha ennyire szagértenek hozzá és megvetetnék vele."
Senki sem írta, hogy a mobilklíma jobb lenne mint a fali. De egy lehetséges alternatíva, ha a pénz, vagy a felszerelés miatt a split nem lehetséges.
( Pld. aki albérletbe lakik, az nem szerelhet fel splitet a tulaj engedélye nélkül, vagy van, akinek a felszereléssel és a split árával együtt számított összeg már sok...)
"Engedélykötelesnek pedig engedélyköteles még mindig a split, ha tetszik ha nem."
Ha tetszik, ha nem - nem engedélyköteles.
Nem kell engedélyeztetni sem a vásárlást sem a felszerelést, és bárki megveheti. Csupán annyi a megkötés, hogy a felszerelést arra feljogosított szakembernek kell végeznie, aki a vásárlás előtt elvállalja a felszerelést, és igazolja, hogy ő végezte el.
Kérdező:
"kiderult ezt a mobilklimat is szerelni kell, lukat furni a falba, csovet felszerelni stb."
Ez nem igaz.
Éve óta használok mobilklímát az irodámban.
Minek kellene lyuk ("luk"?) a falba, milyen cső kellene?
Az első évben egyszerűen kinyitottam az ablakot akkora rényire, hogy a cső kiférjen rajta, és habszivaccsal kitömtem a rés többi részét. Aztán vettem egy ehhez hasonló kiegészítőt:
Ennyi a "szerelés".
nem szeretnem ha ugy nezne ki a lakas mint egy gyartelep
kiallo cso itt ott
ranezek es verem a falba a fejem hogy nem fali klimat valasztottam
a fali klima 50-60k tobbe kerul
megeri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!