Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen hősugárzót vegyek?

Milyen hősugárzót vegyek?

Figyelt kérdés

Télire szeretnék már most beszerezni valami jó elektromos fűtő okosságot.Tavaly télen vettem egy talpas ventilátoros fehér kis valamit,de 30 perc után fájt tőle a fejem így a ventilátorosokat kihagyom.Az ár nem számít.Persze nem 50.000-ért szeretnék ,de nem bánom ha a zsebembe kell nyúlni csak jó legyen.Valami kicsit szeretnék ami dizájnos és nem ad ki hangot.Kisméretű szobába kell.(2,30m x 2,95m)A szobában sajnos nincs beépített fűtés így csak ilyen megoldás maradt.

Én ilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

2017. jún. 16. 04:44
 1/1 anonim válasza:
Én sajnos nem értek az ilyenekhez de egy biztos.. a testvérem ilyet használt fűtésnek az ő házában mert neki is ez volt a baja de hamar rá kellett jönnie hogy baromi drága egy hősugárzó működtetése.. főleg többé... szóval ha az ár miatt aggódsz akkor hosszú távon aggódj... én a helyedben biztos beépítenék fűtést... hosszútávon azt jobbnak látom...
2017. jún. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!