Nektek a mobil légkondik mennyire váltak be?
2017. jún. 13. 21:00
1/11 anonim válasza:
Nekem bevált, Hyundai van. Bár elég hangos , meg a kondenz vizet is ki kell néha önteni. Ha megtudod oldani a meleg levegő kivezetést, akkor jó.
2/11 A kérdező kommentje:
jaa hogy ez termel meleg levegőt is? Hupsz :D Köszi a választ!
2017. jún. 13. 21:38
3/11 anonim válasza:
Jezusom... szerinted hogyan hut a klima? Hova 'teszi" a meleget, amit a szoba levegojebol elvon? A nem-mobil klimak kultei egysege is eleg rendesen fut am, de hogy ne menjek messzire, egy hutoszekreny is melegszik hatul, valahol le kell adni a hot, amit a belso terbol elvont.
Altalanos iskolai fizika...
4/11 A kérdező kommentje:
Utolag rájöttem, koszi az okositast..
2017. jún. 13. 22:51
5/11 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom, akkor nem elvonja a hőt, hanem a pár fokos hűtőbordáról továbbítja a hideget a szobába a ventilátoros rész, és a kinti egységről van a hőelvonás, azaz a bordákról vonja el a hőt.. mert a belső rész felveszi a szoba levegőjét, és atforgatja ugy hul le, de ez nem jar hovel.
2017. jún. 13. 22:59
6/11 anonim válasza:
Majdnem valaszoltam meg egyet, de aztan letettem rola. Vedd meg nyugodtan, allitsd be a zart szobaba, es vard meg mig lehuti.
7/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak a huto parologtat, mert amikor volt egy vizhuteses hutobordam azt a ventilator jeghidegge hutotte, azt hittem itt is hasonló folyamat van. De akkor megse .
2017. jún. 13. 23:09
8/11 anonim válasza:
Nekem bevált! de csak az a jó aminek külön külső egysége is van(mobil split klima) kiakasztom az ablakra,nem zajos a termelödő meleget és kondenzvízet kivülre engedi. Az ablak be van csukva nem megy ki a lehűtött levegő.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :D És aminek nincs külső egysége, az a szobát fűti?:O
2017. jún. 14. 15:32
10/11 anonim válasza:
Ha kivezeted nem fűti, mert ki kell vezetni. Én egy használaton kivűli kéménybe kötöttem be.
8. Küldj már egy linket hogy hol lehet olyat kapni, mert én nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!