Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nektek a mobil légkondik...

Nektek a mobil légkondik mennyire váltak be?

Figyelt kérdés

Gondolok itt egy ilyenre:

[link]

Ugyanúgy hűtenek viszonylag mint a nagyobb társaik?

2017. jún. 13. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem bevált, Hyundai van. Bár elég hangos , meg a kondenz vizet is ki kell néha önteni. Ha megtudod oldani a meleg levegő kivezetést, akkor jó.
2017. jún. 13. 21:28
 2/11 A kérdező kommentje:
jaa hogy ez termel meleg levegőt is? Hupsz :D Köszi a választ!
2017. jún. 13. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Jezusom... szerinted hogyan hut a klima? Hova 'teszi" a meleget, amit a szoba levegojebol elvon? A nem-mobil klimak kultei egysege is eleg rendesen fut am, de hogy ne menjek messzire, egy hutoszekreny is melegszik hatul, valahol le kell adni a hot, amit a belso terbol elvont.

Altalanos iskolai fizika...

2017. jún. 13. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolag rájöttem, koszi az okositast..
2017. jún. 13. 22:51
 5/11 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom, akkor nem elvonja a hőt, hanem a pár fokos hűtőbordáról továbbítja a hideget a szobába a ventilátoros rész, és a kinti egységről van a hőelvonás, azaz a bordákról vonja el a hőt.. mert a belső rész felveszi a szoba levegőjét, és atforgatja ugy hul le, de ez nem jar hovel.
2017. jún. 13. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Majdnem valaszoltam meg egyet, de aztan letettem rola. Vedd meg nyugodtan, allitsd be a zart szobaba, es vard meg mig lehuti.
2017. jún. 13. 23:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak a huto parologtat, mert amikor volt egy vizhuteses hutobordam azt a ventilator jeghidegge hutotte, azt hittem itt is hasonló folyamat van. De akkor megse .
2017. jún. 13. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem bevált! de csak az a jó aminek külön külső egysége is van(mobil split klima) kiakasztom az ablakra,nem zajos a termelödő meleget és kondenzvízet kivülre engedi. Az ablak be van csukva nem megy ki a lehűtött levegő.
2017. jún. 14. 10:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :D És aminek nincs külső egysége, az a szobát fűti?:O
2017. jún. 14. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha kivezeted nem fűti, mert ki kell vezetni. Én egy használaton kivűli kéménybe kötöttem be.

8. Küldj már egy linket hogy hol lehet olyat kapni, mert én nem találok.

2017. jún. 14. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!