új fűkaszát hogyan kell bejáratni?
Figyelt kérdés
vettem egy grass pro márkájú fűkaszát itthoni kissebb munkához, előtte még nemvolt ilyenem, viszont nem tudom hogy működik ennek a bejáratása alapjáraton kell járatni vagy esetleg lehet nyugodtan használni? olajkeverésnek 1:25-öt ir az nemsok egy kicsit? illetve milyen márkájú olajat ajánlotok bele 2t motorba való castrol power 1 racing,motul 710 jó bele? vagy vegyek stihl vagy kifejezetten fűkasza olajat?2017. jún. 11. 23:10
1/3 anonim válasza:
Az első tankot 1:20-as keverékre készítsd. Utánna mehet az 1:25. Az olcsó kínai kadzák mind ezzel az arányúval mennek. A drágábbak/jobbak 30-as, 40-es, 50-esssel.
Olaj teljesítményszintje API TC. Ezt keresd a flakonon.
Az alapolaj, vagy a márka csak az árát határozza meg az olajnak. A kenőképességét nem.
2/3 anonim válasza:
Ja! Ki találta ki ezt a baromságot, hogy alapjáraton kell bejáratni egy motort?
Nem kell! Használd. Csak az első órában ne üveghangig húzd.
3/3 sanyi8578348 válasza:
Nekem is kínai fűkaszám van.(Strausz) Én első indításnál is 1:50re kevertem bele a benzint. Nagyon sokan mondták nekem is,hogy nem szabad vágni vele csak egy tank kijáratása után alapjáraton. Na már most én már megvétel után használtam,persze nem pörgettem nagyon,csak szépen finoman. Nekem 3éve az megy,és nem volt azóta hozzá nyúlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!