Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kb8 éves Ariston Thermo...

Hpista81 kérdése:

Kb8 éves Ariston Thermo bojler 2-3óra elteltével leveri a biztosítékot, a víz semmiképp nem forró, kicsi langyos. mi lehet a probléma, érdemes-e javíttatni? szervízelve nem volt.

Figyelt kérdés

2017. jún. 1. 11:21
 1/5 dejko ***** válasza:
érdemes,így elsőre egy alapos kitakaritás,és akkor már lehet látni a fütőszál állapotát is,szerintem fütöszál.vagy hőkioldó vill.szer megcsinálja de még mindig olcsobb mint egy új
2017. jún. 1. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válasz. és vajon mennyiért csinálják meg, BPVII.-ben lakom.
2017. jún. 3. 12:05
 3/5 dejko ***** válasza:
Passzolom,vidéki vagyok én 6000-ért takarítom a boylert és ebben benne van a vezeték csere is,de itt inkább a hajdú dominál de egy vill.szerelőnek ez a leggányabb meló pesten szerintem 10 körül mozoghat plussz alkatrész ha kell de ez tényleg csak sacc, de egy 8 éves boylert már illik ki takaritani én a sajátomat 2 évente takaritom és iszonyatos trutyi ösze jön benne
2017. jún. 4. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Leggányabb? Az Ariston valóban feltudja zaklatni az embert, de ha választhatnék, hogy napi 2-3 bojler vízkövezése vagy egész nap alapszerelés (vésés, gipszelés, csövezés, dobozolás stb.), akkor 100× inkább a napi 2-3 bojler vízkövezése. Még akkor is, ha 40 centire van a padlótól.

Aristonba valamivel drágább az alkatrész.

Kérdező, ezt megmondja a telefonban a villanyszerelő, elmondod, a bojler pontos típusát és azt is, hogy hol van, mondjuk fürdőben, kád felett (a lehető legszerencsésebb hely) a hibajelenséget is elmondod, és Ő tud mondani egy árat.

2017. jún. 8. 07:35
 5/5 A kérdező kommentje:

hívtam már villanyszerelőt és bojlerszerelőt egyaránt, mindenki mást mondott. valaki szerint kuka, más szerint a biztosíték gyengült el (16A), más szerint vízkő...

új fejlemény: most is levágta a biztosítékot, de a víz kifejezetten meleg, majdnem forró

2017. jún. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!