Van-e haszna a Zepter Clensymag elektromos vízlágyítónak?
Figyelt kérdés
Gyanús, hogy azt írja az eladó, hogy új ára 90 ezer forint körül van, és a mostani 20 ezer forintos ár alkuképes. A vízcsövekre tekerve fejti ki hatását.2017. máj. 21. 13:59
11/14 anonim válasza:
#10 Na és te hogyan mondanád "angolul is tanulunk már a többségünk"? A pozitiv kritikát én is értékelem. Külföldön élek, ahhoz képest jól irok magyarul, azt hittem.
12/14 A kérdező kommentje:
Amindenit! Gratulálok. Semmiség az a kis "írásbotlás". Ilyen helyzetben. Tényleg remekül fogalmazol. Tudod, itt a neten senkiről sem tudunk semmit, így aztán könnyű igazságtalannak lenni. Bocs.
Netán van közvetlen tapasztalatod a tárgyról, ami témánk?
2017. máj. 24. 19:00
13/14 anonim válasza:
Nem használtam Cleansymagot soha. Apropo nem irtad ki helyesen, Cleansymag, nem Clensymag. A clesny az angolban mást jelent. Na mindegy, szóval a Zepter az egy MLM átverős cég, 10-szeres áron adnak el banális olcsó dolgokat megfelelő marketinggel. Ezért gongoltam hogy hülyeség ez a vízlágyító is.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasonlóan gondoltam.
2017. máj. 25. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!