Érdemes mosogatógépet használni?
Arra való, hogy megkönnyítse az ember életét, így van létjogosultsága. Azért egyszerűbb berakni ebéd után az edényeket a mosogatógépbe és 1 óra után kivenni szárazon, mint a mosogató felett állni és súrolni.
Nem mindenkit lehet meggyőzni a hatékonyságáról, másoknak meg drága, valaki szerint meg vegyszerek maradnak az edényeken. Nekem annyit jelent, hogy a mosogatással telő időt mindennap megspórolom, öttagú családnál már nem mindegy.
attól függ, hogy hány ember után kell mosogatni.
2 ember után szerintem felesleges, napi 5, max 10 perc és letudjátok.
Ha nagyobb a család akkor már van értelme, de én olyan mosogatógéppel még nem találkoztam, amelyik tökéletes eredményt produkált volna.
Nekünk van.
4-en vagyunk és van h anyum is elindítja van h én is!
Persze nem pár db tányérért,hanem ha összegyűlik az adag
ha egyszer lesz saját házam/lakásom akkor tuti h én is beszerzek egyet
Miert vannak a valaszok lepontozva? Nem hasznos a velemenyunk? Megis melyik resze nem az? Vagy pusztan csak nem tetszik?
Mi a problema?
Kedves 2#
Közben kaptam egy részletest választ privátban ahol leírták nekem, hogy mért érdemes mosogatógépet használni és, hogy mit a hátúlütői... Te csak annyit írtál le, hogy érdemes, amivel nincs probléma, csak elég lenéző/bunkó hangnemben tetted azt... így nem tudom mit vártál...
A többiektől megköszönöm az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!