NAGYON NAGY A BAJ! Egy airsoftal belelőttem a tv be. (160000 ft) A szuleim azt mondták hogy nekem kell kifizetni vagy megoldani. Valaki tud segiteni , tanacsot adni sürgősen?
14 évesen nincs diákmunka - hivatalosan nem fognak alkalmazni -, szóval puncsolhatsz a szomszédoknak, hogy mehess füvet nyírni, ablakot mosni, autót tisztítani, takarítani, stb.
De alap, hogy összegyűjtöd rá a pénzt, majd, ha megvan (bármennyi idő is legyen) odaadod nekik.
"Igen nagyot hibáztam és nyilván megbantam azon vagyok hogy helyre hozzam."
Üdv a való világban.
Hozzánk jöhetsz kapálni a kertbe 800 forintos órabérért.
Napi 4 órában 2 hónap alatt összehozhatod a tévé árát ha ügyes vagy.
:)
Én a helyedben inkább üzletet ajánlanék nekik. Megfogadnám (és tenném) hogy jó tanuló leszek és jó eredményeket érek el a suliban. Aztán ha majd jól keresek, duplán adom vissza az árát.
Mindannyian jól járnátok vele.
Csak példaképpen, ha most vennék három olyan tévét amit szétlőttél, még maradna a havi fizumból annyi, hogy kajára elég lenne, a számlákat meg a jövő hónapban fizetném be. Ugye nem hangzik rosszul?
Ehhez kell a tanulás.
A fateromnak is annyi lóvéja van, hogy csak na, de soha egy fillért nem adott azon kívül hogy megvolt mindenem. Mára saját házam (nem panel lakás) és kocsim van a saját pénzemből.
Utáltam hogy folyton a tanulással szapult. De végül is nem volt hiábavaló.
"Igen hibáztam,elrontottam és azon vagyok hogy helyrehozzam."
Miért gondolod, hogy van erre a problémádra azonnali megoldás ami mindenki számára megnyugtató?
"A öreg" is megmondta: A problémák nem oldhatók meg azon a szinten amin akkor voltunk amikor okoztuk őket.
Ez az univerzum már csak ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!