Szerintetek milyenek ezek a kávéfőzők?
Figyelt kérdés
A páromnak szeretnék kapszulás kávéfőző ajándékozni, viszont nem igazan ertek ehhez. Azt szeretném tudni, hogy a Krups Dolce Gusto kávéfőzők jóknak számítanak-e? Nem szeretnék 30000 forintnál többet rákölteni viszont ezeknek jó a márkájuk(ha jól tudom). Előre is köszönöm az értelmes véleményeket.2017. máj. 2. 14:58
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt, hogy Nescafe kihagytam.
2017. máj. 2. 15:07
2/7 anonim 

válasza:

Nekünk otthon Tchibo van és nagyon jó, néha vízkötleníteni kell, ez bele van programozva a gépbe, de nagyon jól működik.
Külön kapszula van hozzá, azt hiszem a különböző márkák nem kompatibilisak.
Van Tchibo a Westendben és a Mammutban is.
Azt ajánlom, bár Media Markt-ban vannak más márkák, de ez nagyon jó.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, utána nézek.
2017. máj. 2. 15:36
4/7 anonim 

válasza:

A tchibo az tényleg jó.
Van Westend-ben Mammutban.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a lakhelyen nincs éppen közel Budapesthez, viszont van családtagom ott, aki biztos szívesen megnézi.:)
2017. máj. 2. 15:44
6/7 anonim 

válasza:

Menj fel akkor a Tchibo weblapjára és ott nézz körbe, én most láttam is 30.000-ért kávégépet.
Valaki meg megveszi neked, egy imserős.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2017. máj. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!