Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Philips hajvágó vágófejét...

Philips hajvágó vágófejét érdemes olajozni? Vagy olajozással nem lesz tökéletes az önélezés?

Figyelt kérdés

A tájékoztatóban azt írja, hogy nem kell, de szerintem csak azért, hogy hamarabb tönkre menjen és vegyünk újat.

[link]

2017. ápr. 18. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha azt írja, hogy nem kell, és olajat sem adtak hozzá, akkor nem kell. Ha mindenáron meg akarod olajozni, akkor max párhavonta, de félévente is elég (csak hogy megnyugtasd magad).
2017. ápr. 18. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:

egy kis műszerolajtól jobban megy a gép (kézzel tolva is könnyebben mozdulnak el agymáson a kések)

de vajon ez befolyásolja-e az önélezést?

2017. ápr. 18. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem adtak a Philips hajvágóhoz olajat is, ezért azt gondolom:érdemes.
2017. ápr. 19. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

"A tájékoztatóban azt írja, hogy nem kell, de szerintem csak azért, hogy hamarabb tönkre menjen és vegyünk újat."

Biztosan így van, ahogy írod. Nyugodtan kend be jó kis gépzsírral. Ne hagyd magad átverni.

A varrógépet meg eszedbe se jusson olajozni, mert ott meg direkte írják, hogy kell neki a kenés. Az is tutira átverés.

2017. ápr. 20. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!