Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy kapszulás kávéfőző "átalak...

Egy kapszulás kávéfőző "átalakítható" úgy, hogy lehessen vele őrölt kávéból főzni?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Dolce Gusto kávéfőzőt, de eléggé borsos a kapszulák ára. Arra gondoltam, hogy nem lehetne-e valahogy kivitelezni, ha a kapszula helyére valamilyen szűrőben őrölt kávét tennék? Működne?
2017. ápr. 9. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet.

Nézz körül, hogy hol olcsóbb a kapszula. Pl. Euronicsban 1400,- egy doboz, az 88 forint per kávé. Persze ha olyant iszol, amihez tejkapszula is kell, akkor a duplája.

2017. ápr. 9. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Igen.

El kell cserélni.

2017. ápr. 9. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Rettenetesen idegesito, hogy egy kavefozo gyarto igy lancolja magahoz es fosztja ki a vevoit...

Ha meg jo minosegu lenne ez a kapszulas kave, de kb egy atlagos fos kv szinvonalan van.

Szabadulj meg tole..

Es ha szereted a kavet, tegyel felre es vegyel egy daralos kavefozot. 100 ezer forint kornyeken kaphatoak mar egesz jok.

En is 1 evig gyujtottem meg anno, hogy tudjak venni anyukamnak szuletesnapjara.

2017. ápr. 9. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A környezetszennyezésről nem is beszélve. Sok felesleges szennyezést okoznak a fém kapszulák.
2017. ápr. 9. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kibelezel egy kapszulát és abba rakod a kávét. Azokban is sima őrölt kávé van. Egyszer gondolkoztam már kipróbálom ezt, de aztán ráhagytam. Ha kipróbáltad azért írd már le hogy sikerült :D
2017. ápr. 9. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél újratölthető kapszulát, abba bármit rakhatsz.
2017. ápr. 10. 11:35
 7/7 anonim válasza:
#3 vagy vesz pár ezer forintért kávédarálót, meg egy normális kávéfőzőt és mindjárt nincs 100 ezerben :)
2017. ápr. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!